Олег Снігерьов, комплектувальник

До річниці діяльності Центру Axios ми розповідаємо про історії успіху наших клієнтів - ветеранів російсько-української війни, волонтерів, які після демобілізації успішно повернулися до мирного життя, і знайшли себе у нових професіях, або відкрили для себе нові горизонти у працевлаштуванні.
 
Олег Снігерьов, комплектувальник
 
До війни працював у компанія “Суматра ЛТД” комплектувальником. Коли йшов на війну, то компанія придбала форму, усі необхідні засоби захисту, а також регулярно надсилала посилки із провізією.
 
Після війни повернувся на свою роботу. Та, на жаль, уже не міг по 12 годин працювати, стоячи на ногах, оскільки мав з ними проблеми. Довелося звільнитися та шукати нову роботу. Трохи попрацював на “Новій пошті”. Аж потім від друзів із Чернівців дізнався, що в їхньому місті є центр, котрий допомагає ветеранам російсько-української війни. Зателефонував туди, й почув: «Так у вас в Києві є Центр Axios, який дуже добре працює в цьому напрямку”. Після цього і прийшов до Центру. Був одним із перших їх клієнтів. Хотів, щоб допомогли у працевлаштуванні.
 
Тут зустрів людей, які добре розуміли наші проблеми та питання й намагалися зробити все можливе, щоб допомогти. Спочатку мене направили на курси водія навантажувача. Після закінчення пробував влаштуватися в “Епіцентр”, але в них дуже високі вимоги до стану здоров`я працівників, тож мене спеціалісти з охорони праці завернули. Пішов вивчати 1С для складського обліку.
 
Потім влаштувався в охоронну структуру. Там відповідав за безпеку. Та зрозумів, що це не зовсім моє. Тягне мене все ж в “Сумарта ЛТД”. Там все рідне та знайоме. Хочу туди повернутися. Тим більше, що я освоїв нові знання, тож зможу зробити багато корисного.
 
А взагалі я оптимістично дивлюся на життя й вірю, що попереду ще багато цікавого.
 
Дорогами війни…
Після Майдану хотів йти у регулярні війська. Але у військкоматі нас розвернули. Коли підняли віковий ценз, пішов добровольцем у Збройні сили України кулеметником. Попав у Новоград-Волинську моторизовану 30-ту бригаду. Спочатку були у Каховці. Потім в Ізюмі та під Дебальцевим. Потрапив у шпиталь 2015 року за станом здоров`я. Прослужив рік. Півроку був без ротації.
 

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close