Гусаров Олексій, 36-та бригада морської піхоти ЗС України

Олексій родом із охопленого вогнем Донецького регіону,  із Червоноармійська (нинішній Покровськ). Бачив на власні очі сепарські збіговиська та воєнізовані шабаші оголтілого від крові ополчєнія. Бачив і як драпало ополчєніє при наступі Українських добровольчих батальйонів.

Після того як у Червоноармійськ повернулась Українська влада, навіть і не замислювався з подальшим вибором сторони… Пішов у військомат та записався під ЗСУ, де і потрапив у третю мобілізаційну хвилю.
А після демобілізації виявив, що ні державі, ні своїй малій батьківщині він не потрібен. І поїхав хлопець шукати кращої долі в Київ. Слід зазначити, що за фахом Олексій монтажник металоконструкцій, має достатній досвід роботи, однак при цьому він не мав документа, який підтверджував би його професійний рівень. Помикавшись по співбесідах та побувавши декілька разів ошуканим (з хлопцем не розрахувались по заробітній платні), він за порадою побратима звернувся до Центру AXIOS.
Вже за місяць хлопчина закінчив курси монтажника-висотника, а ще через тиждень фахівці Центру знайшли йому гідну роботу на посаді монтажника кліматичних систем.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close