Вітковський Олександр, військовий волонтер батальйону Кульчицького

Свою волонтерську діяльність Олександр розпочав з вторгненням московських окупантів на територію Донбасу, а саме з 2014 року… За станом здоров’я Саша не міг стати до лав добровольчих батальонів, однак він і не став стороннім спостерігачем… Зібравши групу небайдужих людей, він організував ремонт автомобільної техніки, яка використовувалася під час бойових дій на Сході.
Слід зауважити, що за спеціальністю Олександр інженер-геофізик і майже 15 років працює простим електриком в Київській онкологічній клініці…
В Центр AXIOS Олександр звернувся у лютому 2017 року за фінансовою підтримкою власного проекту. Однак, на жаль, фінансово-кредитні послуги наш Центр своїм клієнтам не надає… Як часто повторює директор Центру Олег Магалецький: «Ми пропонуєм нашим захисникам вудочку, а рибку вони повині виловити самостійно»… Тому нашими HR-спеціалістами було запропоновано Олександру пройти курси підвищення кваліфікації за спеціалізацією, що значно розширювалю сферу його професійних можливостей.
Тепер Олесандр співпрацює з мережею супермаркетів з реалізації будівельних матеріалів «Епіцентр»…
Тому побажаємо нашому герою-волонтеру не тільки успіхів на професійному поприщі, але й йому та усім нам мирного неба над головою.
Центр AXIOS волонтерам

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close