Відповідальність, як вона є…

Вікторія Бурова, психолог Центру AXIOS:

Працюючи з людьми у психотерапевтичному контексті, часто чую запити на допомогу у працевлаштуванні, налагодженні стосунків з рідними, друзями, покращенні матеріального становища та інше.

Часто складні обставини, у яких опинилась людина, не залишають байдужою мене та моїх колег. Ми виявляємо готовність підтримати людину у її складній соціальній ситуації. Підтримати, не зважаючи на те, що самі працюємо у соціумі, вимоги якого маємо враховувати.
Але ми гуртуємось разом та робимо можливе. І для певного кола людей такий підхід може бути опорою для змін на краще, для поліпшення становища, опорою для прийняття важливих рішень, які згодом можуть змінити життя на 180*.

Я та моя команда готові до клопіткої праці, до відстоювання потреб нашого клієнта, бо так бачимо свою соціальну відповідальність та діємо відповідно до своєї активної громадянської позиції. Кожен пройшов свій особливий шлях до того, як почав працювати з вами, нашими клієнтами.
Але, простягаючи руку, ми сподіваємось на Ваше активне співробітництво задля досягнення поставленої мети.
Адже, є значна частина роботи, яка потребує Вашої активної позиції. І тільки людина, яка готова до змін, готова брати на себе відповідальність за своє життя, може використати запропонований ресурс та підтримку.

Тому чекаємо на Вас та на Вашу готовність брати на себе відповідальність за власне життя!

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close