Центр Axios презентував свою діяльність у Вінниці

У четвер, 05 жовтня, працівники Центру Axios відвідали Вінницю, де презентували колегам свою діяльність. HR-спеціалісти, психологи та юрист Центру розповіли про результати діяльності, і як допомогти Захисникам України успішно процевлаштуватися.
 
З місцевих колег на зустрічі були присутні представники громадських організацій, ЗМІ, департаменту соціальної політики Облдержадміністрації та міськради, психологічної кризової служби, центрів зайнятості та волонтери.
 
Жваве обговорення викликали методичні проблеми пошуку роботи і працевлаштування та юридичних питань, зокрема - правильного оформлення земельних ділянок.
 
Активно обговорювали і обмін досвідом між психологами.
 
Окремо побажали зустрітися місцеві волонтерські організації, зокрема ГО “Брат за брата” та “Подільська стратегія”. Із ними були досягнуті наступні домовленості:
- Їх зацікавили алгоритми діяльності Центру Axios, які вони почнуть використовувати у своїй діяльності і впроваджувати на місцевому рівні;
- У місцевих волонтерів та ГО вже існує налагоджений механізм отримання коштів на напрямок АТО. Вони бажають вдосконалити його задля надання більш ефективних послуг ветеранам російсько-української війни;
- На базі франшизи Центру Axios волонтери розроблять програму діяльності та подадуть її до міськради та ОДА для отримання грантів;
- Досугнуто про домовленість спільного захисту програми у державних органах.
 
Наразі колеги із Вінниці почали вивчати франшизу Центру Axios, визначати керівників по напрямкам (юридичному, психологічному, працевлаштуванню). Надалі для плідної співпраці працівники нашого Центру будуть спілкуватись з місцевими працівниками з метою повного та всебічного налагодження процесу працевлаштування ветеранів російсько-української війни та їх близьких.
 

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close