Прецевлаштуй ветерана!

Центр AXIOS закликає усіх роботодавців допомогти захисника України з працевлаштуванням. Зараз захисникам Вітчизни необхідно допомагати не лише на фронті, а й у тилу, тим, хто повернувся додому. Вони не лише виконали свій патріотичний обов’язок, а й здобули нові знання і навички, яких немає у багатьох працівників. Саме тому роботодавці повинні допомогти їм реалізувати свої вміння у цивільному житті.

Зараз динамічно оновлюється не лише соціальна сфера та політичне життя, а й бізнес. Працевлаштування ветерана російсько-української війни надасть вам не лише соціальний бонус для компанії, а й надасть безцінний досвід співпраці з людьми, які отримали надзвичайні управлінські навички і способи комунікації. На прикладі США та Ізраїлю можна наочно побачити яку надзвичайну роль відіграє військова служба у кар’єрі рядового працівника чи держслужбовця.

Наша нова соціальна кампанія “Працевлаштуй ветерана!” покликана працевлаштувати ветеранів за високою кваліфікацією і показати усім, що воїни кращі не лише на полі бою, а й у цивільному житті. Приєднуйтеся і ви до нашої ініціативи! Краща допомога ветеранам - працевлаштування на достойну роботу!

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close