Валерій Ткаченко

Валерій був призваний в лави ЗСУ четвертою хвилею мобілізації. До призову працював електрозварювальником, точніше підробляв, так як постійну роботу в районному центрі Полтавської області знайти було нереально. А так як хлопчина був самоучкою у даній справі, тобто документа, що засвідчував би його кваліфікацію, у нього не було, то і віднайти гідну посаду та офіційно працевлаштуватись не було ніякої можливості.
Якось після демобілізації Валерій вирішив відвідати свого побратима, який уже довгий час запрошував його у гості до Києва. На залізничному вокзалі у волонтерському пункті йому на очі потрапив буклет Центру AXIOS. Валерій звернув увагу на те, що Центр надавав безкоштовні курси підготовки та перепідготовки з певних напрямків робочих професій з присвоєнням кваліфікацій та спеціальних розрядів. Не відкладаючи, уже на наступний день Валерій зателефонував за вказаним телефоном.
Після завершення курсів та отримання диплома зварювальника міжнародного рівня на базі інституту імені В.Е. Патона його словами подяки були такі: «…я не вірив, що зараз це можливо. Щиро дякую усім працівникам Центру AXIOS за допомогу..»
Дякуємо і тобі Валерію за щирий вклад у захист нашого мирного життя від російських окупантів…

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close