Біг заради Переможців

9 квітня під час Київського міжнародного півмарафону Kyiv Half Marathon 2017 відбувся благодійний забіг на дистанцію 2 км під назвою “Переможці” на підтримку однойменного проекту.

Мета забігу - допомогти ветеранам АТО, які втратили кінцівки у бойових діях на Сході. Долучилася до символічного забігу і команда Центру практичної допомоги захисникам України AXIOS. Заради Переможців бігли адміністратор Центру Анастасія Шульга, HR-менеджер Михайло Мартищук, заступник директора Тетяна Чернинська, керівник групи психологів Наталя Стоєцька з чоловіком.
Наші колеги біжать марафон, щоб не просто підтримати хлопців, які вціліли, але повернулися зі східного фронту покаліченими, а щоб показати всім, що єднання заради патріотів варте не тільки цього забігу, а щоденних великих і малих справ кожного.


Ініціатори та організатори проекту: ТСН (новини на телеканалі 1+1) і журнал VIVA! Куратор проекту: Соломія Вітвіцька. “Жінка року” Соломія Вітвіцька, куратор соціального мультимедійного проекту “Переможці”: “Важливо, коли люди на одній хвилі. Коли зустрічаються вперше, але одразу знаходять спільну мову, бо мають спільні цілі та пріоритети. А ще важливо, коли в успішних бізнесменів є час і бажання допомагати, а його команда вміє швидко реагувати на нові виклики і розставляти пріоритети. Рада вітати Андрія Мацолу з нами в проекті! Це справді для нас та для наших героїв важлива підтримка і в досить складний момент. Андрієві близька наша тема, він допомагає у працевлаштуванні ветеранів АТО та робить багато добрих справ. Справжній патріот. У нас великі плани, в тому числі – нові прем’єри “Переможців” в Україні та світі”.


Свого часу Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS отримав можливість відкрити свої двері нашим захисникам саме тому, що всебічну підтримку проекту запропонував саме меценат Андрій Мацола. Врешті кожен з нас став не просто частиною проекту, а одним з частин серця Центру. Ми зуміли об’єднати кращих фахівців та запропонувати якісні послуги.
Наступним кроком стане створення Асоціації реінтеграції, адаптації та соціалізації, куди ми запрошуємо всіх людей доброї волі, громадських діячів, волонтерів, патріотів, меценатів, всіх, хто сьогодні готовий виборювати та вибудовувати для наших захисників краще майбутнє, бо, як ніхто, вони цього варті.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close