В Києві стартує благодійний забіг

9 квітня у Києві стартує благодійний забіг на 2 км «Переможці». Запрошуємо всіх небайдужих підтримати спортивну подію та вкотре продемонструвати єдність і підтримку. Адже мета забігу – допомогти хлопцям, які ціною власного здоров’я зупиняли ворога на Сході і повернулися з війни людьми з інвалідністю.
Сьогодні наш час підтримати ветеранів та придбати протези, які дозволять їм не лише ходити, а й займатись спортом. Ціна участі – 250 гривень, тож, чим більше нас, тим більше коштів буде акумульовано, а значить, більша кількість українських захисників матиме протези.
«Зараз в «Переможцях» ми робимо акцент на психофізіологічній реабілітації ветеранів АТО. Ми прагнемо надихати всіх людей з інвалідністю займатися спортом, розуміючи своє тіло без травм, бо спорт допомагає швидше оновитися, стати міцнішим, отримати заряд енергії», - каже натхненниця проекту Соломія Вітвіцька.

Команда Центру практичної допомоги захисникам України AXIOS закликає всіх долучитися та перетворити благодійний забіг на забіг єдності, гуртування, підтримки і колосальної синергії.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close